Háromsoros bőr karkötő egyedi üvegekkel-fekete ezüst

Kategória:

Egyik népszerű termékem ez a többsoros bőr karkötő. Különlegessége, hogy a ráfűzött gyöngyök lapos furattal készülnek. Gázégő nagyon forró lángjánál, Moretti és Reichenbach üvegrúdból olvasztottam őket. Apró és hosszúkás gyöngyöket terveztem ehhez a darabhoz.

Valamennyi gyöngyömet miután készre formáztam, a lángban szép fényesre, sima felületűre polírozom, majd digitálisan vezérelt temperáló kemencébe helyezem. Az 500 fokos kemencében a gyöngyök közel hat órát töltenek még és nagyon lassan kerülnek hűtésre, hogy feszültségmentesítődjenek és ezáltal ne törjenek el.

A kihűlt gyöngyök még egy alapos tisztításon esnek át, ahol a furatokat gyémántcsiszolóval kitisztítom, majd utána következik az ékszerek szerelése.

A gyöngyöket alapos tisztítás után fekete, sötétszürke és fémesen csillogó grafitszürke bőrszálra fűztem. (a bőrszál 5 mm széles).  A középső hosszú gyöngy a fókuszban fekete üveg, amit elefántcsontszínű üveggel,ezüstfóliával és valódi ezüst pöttyökkel díszítettem.

A karkötő 3 soros, nemesacél mágneskapoccsal záródik. Mérete kiterítve 19 cm ami kb. 16cm-es csuklón mutat tökéletesen. Vagány darab.

11.000 Ft

Elfogyott